Mini Cart

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Σεμινάριο Καμβάς με την Τεχνική Abstract Pouring στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ!

02/09/2020 @ 6:00 pm - 8:00 pm

€10

Στο σεμινάριο αυτό μαθαίνουμε την πολύ ιδιαίτερη τεχνική αφηρημένης ζωγραφικής με την πολύτιμη βοήθεια των εκπαιδευτών των εργαστηρίων μας, του Abstract Pouring Painting! Tο Pouring Painting ή αλλιώς «ρέουσα ζωγραφική», αναμειγνύουμε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο ακρυλικά χρώματα με διάφορα ειδικά mediums και σιλικόνη. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά χρωματικά στρώματα με μοναδικούς συνδιασμούς.

Κόστος Σεμιναρίου: €10,00*

*Το κόστος του μαθήματος είναι συμβολικό και εσείς δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά μας (Pentart) τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί από το κατάστημα μας είτε παλαιότερα είτε τη μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην πατακάτω λίστα:

Καμβάς, Pouring Medium, Silicon Oil, Ακρυλικά Χρώματα της επιλογής σας σε όποια απόχρωση θέλετε (περίπου 6 διαφορετικά) απαραίτητα λευκό χρώμα

Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων!*

*Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα δεκαπέντε (15) άτομα για λόγους προστασίας σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες εφόσον είναι δυνατό να είναι εφοδιασμένοι με γάντια ή και μάσκες.

Για περισσότερες πληροφοριές και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99846600 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας

Details

Date:
02/09/2020
Time:
6:00 pm - 8:00 pm
Cost:
€10

Venue

Λευκωσία
Λεωφόρος Αθαλάσσας 174
Λευκωσία, Cyprus

Organizer

Decofrog Art Materials
Phone:
99846600